Ciporéat, Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciporéat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiléngkrang

Ciporéat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciléngkrang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg