Cipurut, Cireunghas, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cipurut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCireunghas

Cipurut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cireunghas, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.