Cipurwasari, Tegalwaru, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipurwasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTegalwaru

Cipurwasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.