Ciracap, Ciracap, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciracap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCiracap

Ciracap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciracap, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg