Cirama Girang, Cikalongkulon, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cirama Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCikalongkulon

Cirama Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg