Ciranggon, Majalaya, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Ciranggon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Majalaya

Ciranggon nyaéta salasahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg