Cirukem, Garawangi, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cirukem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanGarawangi

Cirukem nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Garawangi, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg