Cirumput, Cugenang, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cirumput
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cugenang

Cirumput nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg