Cisaat, Campaka, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cisaat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanCampaka

Cisaat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg