Cisaat, Jalan Cagak, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cisaat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
Kacamatanciater
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuyaya sunarya

Cisaat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciater, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.