Cisaga, Cisaga, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cisaga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCisaga

Cisaga nyaéta salah sahiji kacamatan di, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


Gnome-home.svg