Cisambeng, Palasah, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cisambeng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanPalasah

Cisambeng nyaéta salasahiji désa di kacamatan Palasah, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg