Cisantana, Cigugur, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cisantana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCigugur

Cisantana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigugur, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg