Citalang, Tegalwaru, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Citalang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanTegalwaru

Citalang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg