Citalem, Cipongkor, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Citalem
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cipongkor

Citalem nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipongkor, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg