Citarum, Bandung Wétan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Citarum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBandung Wétan

Citarum nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bandung Wétan, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg