Ciwaru, Ciemas, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciwaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCiemas

Ciwaru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciemas, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg