Ciwaru, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ciwaru

Peta lokasi Kacamatan Ciwaru
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Ciwaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Ciwaru aya di tapel wates jeung Jawa Tengah tepatna di Leuweung Wates. Di éta leuweung aya patok anu disebut Tri Anggolati. Ceuk béja, éta téh jijieunan Walanda. Malah di deukeut Tri Anggolati aya guci. Lamun hayang ulin ka dinya jalana ti Kuningan ka Ciwaru, ka Karangkancana, ka Banjaran, terus naék ka Leuweung Wates, malah bahuela keur kuring ulin di kampung Banjaran sok aya panunjuk jalan lamun rek nempo patok Tri Anggolati atawa rek nempo Guci.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

Lambang Kuningan.jpg

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang



Nuvola filesystems folder home.png