Karangkancana, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karangkancana

Peta lokasi Kacamatan Karangkancana
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Karangkancana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Karangkancana aya sawetaneun Ciwaru. Di Karangkancana, tepatna di Désa Margacina, aya curug anu dingaranan Curug Bungawari. Tapi ari barudak ngora nyarebutna téh Curug Putri. Satonggoheun Curug Putri aya padépokan anu dipingpin ku Abah Agus. Ti padépokan lamun urang nyawang ka beulah kalér, laut kalér, Cirebon, jeung sajabana katempo. Sabab éta tempat ayana hampir di puncak Gunung Wates. Tempatna tiis tur éndah.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

Lambang Kuningan.jpg

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang



Nuvola filesystems folder home.png