Margacina, Karangkancana, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Margacina
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Karangkancana

Margacina nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangkancana, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg