Clive Dunn

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Clive Dunn
BabarClive Robert Benjamin Dunn
9 Januari 1920
London, England
Tilar9 Nopémber 2012 (yuswa 92)
Algrave,
Portugal
PakasabanAktor
Taun aktif1935 – 1988; 1997 – 2002

Clive Robert Benjamin Dunn (January 9, 1920 – November 6, 2012) nyaéta aktor England.


Nulis.jpg