Conleth Hill

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Conleth Hill
Conleth Hill taun 2017
GumelarConleth Seamus Eoin Croiston Hill
24 Nopémber 1964 (1964-11-24) (yuswa 55)
Ballycastle, County Antrim, Irlandia
PagawéanAktor
Taun aktip1988–ayeuna

Conleth Seamus Eoin Croiston Hill (gumelar 24 Nopémber 1964; umur 55 taun) mangrupa aktor pilem, panggung sareng tipi asal Irlandia Kalér. Anjeunna kalibet dina sababaraha pagelaran drama di Inggris sareng Amérika Serikat. Anjeunna meunang Laurence Olivier Award pikeun Actor Terbaik di 2001 sareng nampi dua nominasi Award Tony. Anjeunna langkung dikenal salaku tuang Varys dina séri ieu Game of Thrones (2011–ayeuna) di HBO.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Carice van Houten heads back to Westeros, and new photos from Lokrum and Moneyglass". Watchers on the Wall. 19 August 2014. Diakses tanggal 4 October 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg