Cot Batee, Kuala, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cot Batee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanKuala

Cot Batee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuala, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuala, Bireuen


Gnome-home.svg