Cot Ulim, Jeumpa, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cot Ulim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJeumpa

Cot Ulim nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jeumpa, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jeumpa, Bireuen


Gnome-home.svg