Cukanggenténg, Pasirjambu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cukanggenténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPasirjambu

Cupikeunnténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasirjambu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg