Cure Tunong, Simpang Mamplam, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cure Tunong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanSimpang Mamplam

Cure Tunong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Mamplam, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Mamplam, Bireuen


Gnome-home.svg