Curug, Kandanghaur, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Curug
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Kandanghaur

Curug nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg