Curug, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Curug
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.73.04
Désa/kalurahan-

Curug nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Curug, Sérang