Dépok Jaya, Pancoran Mas, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Dépok Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanPancoran Mas

Dépok Jaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran Mas, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.