Dadah Cholidah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dra. Hj. Dadah Cholidah Hanum, M.Pd.I
Présidium BMOIWI (Badan Musyawarah Organisasi Islam Wanita Indonésia)
Masa jabatan
2015 – 2016
Bendahara Umum Badan Penasihatan Pembinaan dan Pelestarian Perkawinan Pusat
Masa jabatan
2014 – 2019
Katerangan lian
Gumelar 13 Pébruari 1953 (1953-02-13) (yuswa 66)
Indonésia Majalengka, Indonesia
Kabangsaan Indonesia
Rélasi K.H. Abdul Halim Syatari, Aki ti garis indung (Halimah Halim)
Alma mater IAIN Jogyakarta, Universitas Islam Jakarta
Profési Konsultan, mediator, jeung trainer
Ageman Islam

Dadah Cholidah Hanum (gumelar di Majaléngka, 13 Pébruari 1953; umur 66 taun) nyaéta aktivis organisasi Islam, Présidium BMOIWI (Badan Musyawarah Organisasi Islam Wanita Indonésia) période (2015-2016). Ogé anggota Dewan Pertimbangan Wanita PUI (Persatuan Ummat Islam) période 2015-2020.[1], pernah jadi Kasubdit Penyuluhan Wakaf Direktorat Pemberdayaan Wakaf Kamenterian Agama Républik Indonésia jeung di BP4 (Badan Penasihatan Pembinaan dan Pelestarian Perkawinan) Pusat minangka Bendahara Umum période 2014 - 2019 [2] dugi ka kiwari jadi konsultan perkawinan, médiator di Pangadilan Agama jeung trainer médiator.

Turunan[édit | édit sumber]

Hj. Dadah Cholidah Hanum turunan, incu ti garis indung, Halimah Halim, inohong Sunda K.H. Abdul Halim Syatari atanapi Abdul Halim Majaléngka, salah sawios saeutik inohong bangsa Indonésia nu ngagem gelar Pahlawan Nasional Indonésia.[3]

Pendidikan[édit | édit sumber]

  • S1 IAIN Yogyakarta, kiwari jadi UIN Yogyakarta.
  • S2 Universitas Islam Jakarta.

Pengalaman Organisasi[édit | édit sumber]

Referensi[édit | édit sumber]

Pranala luar[édit | édit sumber]