Dadap, Juntinyuat, Indramayu

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Dadap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJuntinyuat

Dadap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg