Daka, Grong-grong, Pidie

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Daka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanGrong-grong

Daka nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Grong-grong, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Grong-grong, Pidie


Gnome-home.svg