Daka, Grong-grong, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Daka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanGrong-grong

Daka nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Grong-grong, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Grong-grong, Pidie