Dalam, Karang Baru, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanKarang Baru

Dalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Karang Baru, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Karang Baru, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg