Dalu Sepuluh-A, Tanjung Morawa, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dalu Sepuluh-A
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanTanjung Morawa

Dalu Sepuluh-A nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Morawa, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Morawa, Deli Serdang


Gnome-home.svg