Daniel Craig

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Daniel Craig.

Daniel Wroughton Craig (leuwih dipikawanoh ku ngaran Daniel Craig) (gumelar di Chester, Inggris, 2 Maret 1968; umur 47 taun) nyaéta salah saurang béntang pilem TV jeung bioskop anu asalna ti Inggris. [rujukan?]

Profil[édit | édit sumber]

Craig mangrupa kagenep anu merankeuné agen rahasia James Bond 007 salian Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, jeung Pierce Brosnan.[rujukan?] Film munggaran Craig salaku James Bond nyaéta Casino Royale anu diputer ahir 2006 ti heula.[rujukan?] Salian ti James Bond, Craig oge ngabintangi film-film saperti Lara Croft: Tomb Raider jeung The Golden Compass.[rujukan?]

Craig kungsi nikah taun 1992 jeung Fiona Loudon, tapi malah cerai di taun 1994. [rujukan?]

Daniel Craig ogé salah saurang bobotoh ti tim maenball Liverpool FC.[rujukan?] Dirina leuwih milih matuh di London dibanding di Los Angeles.[rujukan?] Tanggal 3 April, Craig dinobatkeun salaku selebritis Inggris anu acuk paling rapih sapanjang taun 2007.[rujukan?]

Kaca Kaluar[édit | édit sumber]