Darmareja, Nagrak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Darmareja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNagrak

Darmareja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nagrak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.