Darul Amin, Lawe Alas, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Darul Amin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Alas

Darul Amin nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Alas, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lawe Alas, Aceh Tenggara