Dayah Tuha, Batee, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dayah Tuha
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanBatee

Dayah Tuha nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Batee, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Batee, Pidie


Gnome-home.svg