Dayeuh, Cileungsi, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dayeuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCileungsi

Dayeuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg