Delima, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Delima

Peta lokasi Kacamatan Delima
Propinsi Acéh
Kabupatén Pidie
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Delima nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pidie Citakan:Delima, Pidie


Nuvola filesystems folder home.png