Delima, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Delima
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.04
Désa/kalurahan-

Delima nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Delima, Pidie