Dermayu, Sindang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Dermayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSindang

Dermayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.