Di Taman Larangan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Di Taman Larangan  
PanulisSurachman R.M.
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2011

Di Taman Larangan nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Surachman R.M.. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2011 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg