Di Taman Larangan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Di Taman Larangan  
Panulis Surachman R.M.
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2011

Di Taman Larangan nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Surachman R.M.. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2011 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg