Dolok Ulu, Tapian Dolok, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Ulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanTapian Dolok

Dolok Ulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tapian Dolok, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tapian Dolok, Simalungun


Gnome-home.svg