Doy, Ulee Kareng, Banda Aceh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Doy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Aceh
KacamatanUlee Kareng

Doy nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ulee Kareng, Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Ulee Kareng, Banda Aceh


Gnome-home.svg