Dua Lipa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dua Lipa
Lipa, 2019
Profil
Gumelar22 Agustus 1995 (1995-08-22) (yuswa 25)
Westminster, London, Bandéra Inggris England
Aliran
Pacabakan
Alat musikVokal
Taun aktip2015–ayeuna
Lébel
Ramatlokadualipa.com

Dua Lipa (/ˈdə ˈlpə/;gumelar 22 Agustus 1995; umur 25 taun) nyaéta panyanyi sareng panulis lagu Inggris. Saatos damel salaku modél anjeunna ditandatanganan sareng Warner Music Group dina taun 2015 sareng engké dileupaskeun lagu kahijina, "New Love".

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg