Dukuhkarya, Rengasdengklok, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Dukuhkarya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Rengasdengklok

Dukuhkarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rengasdengklok, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg