Dukuhkarya, Rengasdengklok, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dukuhkarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanRengasdengklok

Dukuhkarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rengasdengklok, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg