Dukuhmaja, Luragung, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Dukuhmaja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanLuragung

Dukuhmaja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Luragung, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.