Dungusiku, Leuwigoong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dungusiku
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong

Dungusiku nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kampung

Ngaran-ngaran kampung nu aya di Dungusiku di antarana: Kampung Karakal, Sarkanjut (SKJ), Andir, Jarigao, Citimbun, Panutugan

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg