Lompat ke isi

Dungusiku, Leuwigoong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Dungusiku
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Dungusiku
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong

Dungusiku nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kampung

Ngaran-ngaran kampung nu aya di Dungusiku di antarana: Kampung Karakal, Sarkanjut (SKJ), Andir, Jarigao, Citimbun, Panutugan

Tumbu Luar[édit | édit sumber]