Dungusiku, Leuwigoong, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Dungusiku
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Leuwigoong

Dungusiku nyaéta salasahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kampung

Ngaran-ngaran kampung nu aya di Dungusiku di antarana: Kampung Karakal, Sarkanjut (SKJ), Andir, Jarigao, Citimbun, Panutugan

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg