Durian Rampak, Susoh, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Durian Rampak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanSusoh

Durian Rampak nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Susoh, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Susoh, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg