Dwikora, Bukit Kemuning, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dwikora
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanBukit Kemuning

Dwikora nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bukit Kemuning, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bukit Kemuning, Lampung Kalér


Gnome-home.svg